Gå direkt till innehåll
Resedrömmar
Resedrömmar

Blogginlägg -

Resa efter Corona - är det nu vi flyttar till den digitala världen?

Den senaste tiden har allt fler möten flyttat till det digitala rummet. Kanske har vi lärt oss att det går riktigt bra att ses på Zoom eller i Microsoft Teams. Men vad innebär detta för framtidens resande? Kommer nästa företagsresa rentav ske i den digitala världen? Vi tror inte det. Nedan listar vi 5 anledningar till varför det är klokt att mötas IRL (In Real Life). Även i framtiden.

 1. Värna om din viktigaste resurs
  Alla kan säga det. Att personalen är företagets viktigaste resurs. En gemensam resa med ett spännande upplägg kan vara det lilla extra som visar att ni menar allvar.
 2. Jobba på ert gemensamma varför
  Något av det viktigaste man kan göra för att skapa engagemang på arbetsplatsen är att jobba på den så kallade ”vi-känslan” dvs. samla medarbetarna kring ett tydligt mål och syfte. Det är tveklöst lättast att göra när ni ses fysiskt.
 3. Miljöombyte
  Att byta miljö ökar både kreativitet och produktivitet. Att uppleva en ny plats tillsammans med kollegorna kommer utan tvekan att generera i nya idéer att ta med hem.
 4. Teambuilding
  Säg den ledare som inte vill bygga ett starkt team. Att kliva ur sina invanda roller och göra något utmanande ihop bidrar till ett öppnare klimat. Man bygger upp tilliten till varandra och jobbar därmed mer friktionsfritt ihop som grupp.
 5. Ni förstår varandra bättre
  55 % av din kommunikation utgörs av kroppsspråk. Genom att mötas fysiskt minskar ni risken för missförstånd och lär känna varandra bättre. Kanske etablerar ni nya kontakter med kollegor på andra kontor. När ni väl träffats fysiskt blir det också lättare att hålla kontakten digitalt. 

Ämnen

Presskontakt

Joel Rapi

Joel Rapi

Presskontakt Grundare 08-33 30 22

I ditt huvud är nästa konferensresa utomlands helt unik. Vi på Travel2 ser till att den blir det även i verkligheten

Travel2 erbjuder skräddarsydda kickoff-resor, konferensresor, studieresor, incentiveresor för företag och privata gruppresor med genuina upplevelser.

Travel2 AB
Prästgatan 13
11129 Stockholm
Sverige